Smoothie cu mango si sos de ciocolata
Continui seria zilnica de „suc gumat” de la Gummy Bears, asa cum numesc eu smoothie-urile facute pentru fetita mea (care se uita la aceste desene animate). Folosesc mereu ingredientele pe care le am la-ndemana si am grija sa-i strecor si cate ceva mai aparte, cum ar fi siropul de catina, gandindu-ma astazi la perioada de imunizare in care se afla si la pericolul racelilor din anotimpul rece. Va asigur ca iese absolut delicios si mai ales copiii il vor adora!
Ingrediente: (pentru un pahar mare de 500ml)
1 mango copt
1 para
6 boabe mari de strugure alb
1 lingura sirop de catina cu miere (reteta de la Dia)
2 linguri sos de ciocolata (preparat inainte pentru o prajitura, din ciocolata de casa topita in frisca lichida)
Mod de preparare:
1. Spalam si curatam fin de coaja fructul de mango, apoi decupam „carnea” de pe samburele urias, cu ajutorul unui cutitas ascutit.
2. Spalam para si strugurii si feliem para.
3. Adaugam fructele impreuna cu siropul de catina in vasul blender-ului si omogenizam pentru cateva secunde la viteza maxima sau folosind functia „pulse”.
4. Punem piureul obtinut in recipientul de servit si turnam deasupra sosul de ciocolata. Mmm…fin, aromat, delicios!!